Ванеса Уилиямс: искряща и вечно млада

Блог Диети

Да бъдеш здрав означава да полагаш грижи за себе си във всеки един момент. Ванеса Улиямс е на 47 години и е неочаквано добра комбинация: певица, танцьорка и актриса. Освен това класически пример за жената, която се справя със сто неща наведнъж, особено що се отнася до перфектната й физическа форма. Три пъти седмично по един час тя е във фитнеса , докато решава кръстословица, чете вестник и говори по телефона. Освен това тя е горда майка на 4 деца и това я прави още по-ослепителна. Тя разкрива в какво се крие тайната на вечната й красота и секси тяло.

В ролята на ослепителната Вилхелмина Слейтър в сериала „Грозната Бети” ти си винаги елегантна и с най-шикозните и модерни дрехи. Това кара ли те да се чувстваш неловко?

О, да! Една сцена, в която трябва да се явя по бански костюм ме мотивира да сваля няколко килограма, защото мисълта за това ме караше да се събуждам посред нощ обляна в студена пот. „О, боже трябва да се появя по бански костюм.” Това определено може да накара човек да спре да я де, Но определено не умирам от глад.

Каква е твоята диетична тайна?

Смаляване на порциите. Ако съм се наяла просто спирам. Махнете чинията, няма нужда да изядете всичко.

Има ли храни от детството ти , например, които те изкушават?

Пица Ню Йорк! Но това, която е най-ужасно са нещата, които правя на децата си: лазаня, кейкове, сладкиши, пилешки такос…вафли, боровинкови палачинки.

Коя част от тялото ти създава най-големи проблеми?

Корема! Това се дължи на факта, че имам четири деца. Плоският корем голямата ми мечта в това отношение.

Какво правиш, за да се осъществи тази мечта?

Практикувахp пилатес преди още хората да знаят как се пише. Преди 22 години, след раждането на първото си дете започнах с гурото Мари Уинзор. Това е много добър начин за поддържане на добра форма и тонизиране на цялото тяло.

Освен пилатес, какво оказва най-голямо влияние върху добрата ти форма?

Започнах да вдигам тежести след като навърших 40. Преди това съчетах пилатес и кардио с малко йога, но след 40-те исках да поддържам мускулите си стегнати.

Има ли упражнение, което те кара да забравиш, че всъщност тренираш?

Салсата! През 1997 година започнах да танцувам покрай снимките на филма „Танцувай с мен”. Танцувам салса с приятели особено през летните месеци. Това е невероятна тренировка, която обаче зарежда с толкова положителна енергия, че забравяш за всичко друго и чуваш само музиката.