Доставка и рекламация

Доставка

Доставката е напълно безплатна до офис на Еконт при поръчки на стойност над 30 лева!

За поръчки до 30 лева доставката до офис на Еконт е фиксирана на 5 лева.

Доставката за поръчки до адрес е платена и е на стойност 8 лева.

Доставките се извършват в срок от 1 до 2 работни дни.

Когато плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, Вие заплащате поръчката при получаването й. При заплащане в брой при доставката се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, защото той замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане!

 

Условия за замяна

Ако желаете да замените продукт, моля позвънете ни на телефон 0877 922 800, за да ви съдействаме. Стандартният формуляр за замяна на продукти може да изтеглите оттук – изтегли.

Имате право в рамките на 14 дни от момента на получаване на стоката да замените продуктите, стига те да не са използвани и да са в оригинална опаковка и запазена цялост. В случай че има повреди по опаковката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация, kakdaotslabna.eu може да откаже замяната.

Отказ на създадена поръчка

Ако сте решили да откажете направена поръчка, преди да сте я получили, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0877 922 800.

Условия за връщане

Можете да върнете закупен от kakdaotslabna.eu продукт в срок от 30 дни от датата на неговата доставка.

При връщане на стока закупена от сайта ни, трябва да приложите пълният получен комплект на продукта, както и всички съпътстващи го документи – разплащателен документ от Еконт, както и всички други съпътстващи документи.

Връщането и приемането на продукт може да доведе до удръжки от стойността му, в случай че стоката не е в добър търговски вид. Това може да се изразява в повреди по опаковката, следи от използване, физически повреди, деформации на продукта или опаковката, непълна окомплектовка на продукта или съпътстващата документация.

Върнат от клиент продукт може да бъде компенсиран с пълно или частично възстановяване на сумата по предоставена от клиента банкова сметка, в 14 дневен срок след приемане на върнатия продукт от kakdaotslabna.eu. При изразено желание от страна на клиента, може да бъде извършена замяна с друг продукт/продукти.

Транспортните разходи по връщането на продукта са за сметка на клиента.

Стандартен формуляр за упражняване право на отказ при online покупки

В случай, че желаете да се откажете от направена поръчка, моля изпратете формуляр за отказ до имейл info@kakdaotslabna.eu. Самият формуляр може да изтеглите оттук – изтегли.

Потребителят има право в срок от 30 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най-евтин за kakdaotslabna.eu начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

30-дневният срок започва да тече от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача.

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на kakdaotslabna.eu. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, kakdaotslabna.eu възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

 

Връщане на продукт

return