Бърза стартова програма за отслабване с Хербалайф

Блог Полезно

Публикуваният по-долу примерен хранителен режим с цел корекция на килограмите е съобразно използването на няколко продукта на Хербалайф, които действат отлично в посочената комбинация.

Ако имате желание да ускорите процеса по регулиране на теглото, понеже имате много излишни килограми, може да включите в менюто си също така Хербал Алое Концентрат и Разтворима билкова напитка (Термоджестик чай).

Алоето се изпива сутрин, заедно с малка порция от чая. А през деня може да продължите с консумацията на още малко количество от чая, разтворено в бутилка от 1.5 литра вода. Така ще стимулирате своята перисталтика и метаболизъм през целия ден, което ще доведе до по-голяма доза изгорени калории, съответно мазнини.

Имайте предвид, че в чая се съдържа голямо количество кофеин, което не е подходящо за хора при определени здравословни състояния.

Също така в тази стартова програма с Хербалайф продукти фигурира Формула 3 – Персонализиран протеинов прах, който може да бъде заменен успешно с Протеинова напитка микс. Този продукт ще осигури още повече протеин за тялото, който ще увеличи метаболизма и изграждането на мускулатурата.

 

Сутрин
1.      Пийте свежа вода

– 2-3 чаши чиста топла вода рано сутрин могат да пречистят храносмилателната ви система

2. Формула 2 – Мултивитамини точно преди сутрешния шейк

– 1 таблетка точно преди сутрешния шейк със 200 мл чиста вода.

3. Пиете Шейк Формула 1 и Формула 3 – Персонализиран протеинов прах

–          3 равни лъжици  Формула 1 и 2 равни лъжици Формула 3 в 400 мл чиста вода или (200 мл нискомаслено кисело мляко + 200 мл чиста вода) .

–          Ако решите да използвате блендер (пасатор) за да ги смесите не смесвайте за повече от 5 секунди, за да не се увредят полезните съставки на Формула 1.

 

Обяд
1. Хапнете цветен обяд (най-честно салати)

–          По-малко калории

–          По-малко мазнини

–          Повече цветни зеленчуци

–          Плодове

​** можете да заместите с шейк, ако вечерята ви ще бъде нормално ястие.

2. Успяхте ли да изпиете нужното количество вода за ден до 20:00 часа?

–          Ако не сте успели да достигнете до максимума на препоръчителния дневен прием на течности за деня, забравете и опитайте отново утре.

–          Непиенето на вода или пиенето на съвсем малко вода след 20:00 часа е за да се избегне задържането на вода в тялото ви.

Вечер
1. Формула 2 – Мултивитамини точно преди вечерния шейк

– 1 таблетка точно преди вечерния шейк със 200 мл чиста вода.

2. Пийте Шейк Формула 1

–          3 равни лъжици от шейка разтваряте в 400 мл чиста вода или  (200 мл плодов сок + 200 мл чиста вода) .

–          Ако решите да използвате блендер (пасатор) за да ги смесите не смесвайте за повече от 5 секунди, за да не се увредят полезните съставки на Формула 1.

 

**можете да заместите с нормално ястие, ако обяда ви е бил шейк.