Често Задавани Въпроси

Колко килограми мога да сваля?
Всичко зависи от вас, тъй като свалянето на килограми зависи от няколко основни и много второстепенни фактори. Аз съм сигурен, че моят хранителен режим може да постигне ефект винаги, ако се спазва, и се съчетава с тренировки. Винаги може да очаквате от мен помощ в постигане на целите си!

Ще се чувствам ли гладен, докато консумирам продукти на Herbalife Nutrition?
Учудващо е колко хора са изненадани от факта, че са пълни, но много рядко чувстват глад. Ние можем да се чувстваме гладни не само когато е нужно да се храним. Причините могат да бъдат десетки! Продуктите на Herbalife спомагат за по-качественото усвояване на хранителните вещества и подпомагат мускулатурата, метаболизма и цялостно по-здравословния начин на живот.

Мога ли да консумирам продуктите, докато взимам други лекарства?
Шейк Формула 1 е храна в пълния смисъл на думата и перфектен заместител за закуска и/или вечеря. Можете да бъдете спокойни, че не влияе на лекарствата. Ако имате непоносимост към глутен, соя или лактоза, може да използвате специалния шейк в този случай. Всеки продукт има списък със съдържанието си и можем да предоставиме етикети с информация, чрез която да преценим дали може да окаже влияние или не на медикаментите, които вземате. Винаги препоръчваме и консултация с Вашия личен лекар, ако имате притеснения или не сте сигурни дали може да приемате даден продукт.

Какви продукти трябва да закупя, за да има ефект?
Може да тествате продуктите чрез 3 дневния пакет на Herbalife. За пълноценен ефект обикновено хората съчетават три основни продукта – Шейк Формула 1, Алое концентрат и Термоджестик чай. Някои постигат страхотни резултати само с шейка, а други с шейк и алое или шейк и чай. Зависи от нуждите и потребностите на всеки човек.

Колко струват продуктите?
Цените може да видите в магазина. Ние вярваме, че ефективните и качествени продукти трябва да се продават на възможно най-добрата цена!