За мен

Аз съм част от голямото световно семейство на Herbalife от известно време. За този период разбрах какво представлява самата компания, какви продукти продава и най-вече за необятните възможности на бизнеса.

Тъй като съм изключително мотивиран и всеотдаен бързо успях да навляза в същността и да проумея, че тези продукти наистина могат да подобрят моя живот. Дори повече – живота на близките около мен.

В началото и аз бях леко скептичен, но тъй като обичам пробвам нови неща направих решителна крачка. Посетих Клуб, подобен на този, който имам вече и аз, разговарях с други членове, с хора, които използват продуктите на компанията и всъщност реших да дам шанс. В началото само консумирах продуктите и тъй като бях наистина доволен от ефекта, реших да задълбая. Започнах да се интересувам повече и да търся информация, с която да разбера дали няма как да се подобрят още повече нещата.

И така в един момент станах независим член на компанията, която вече от десетилетия радва хората в цял свят. Освен това се запознах с много нови хора, разговарям с още повече нови лица и се чувствах страхотно. Един ден реших да предприема още по-голяма стъпка и да стартирам собствен бизнес – започнах активно да говоря за възможностите за по-здравословен начин на живот и в момента се чувствам много по-добре, защото за мен това е едновременно здраве и работа. Всъщност всеки, който е стигнал до тази част на текста, трябва да е наясно, че бизнес възможностите са страхотни, но най-страхотното нещо си остават самите продукти!

Вече няколко месеца по-късно аз съм още по-доволен, с още повече хора покрай себе си и най-важното – с всеки изминал ден виждам как продължавам да подобрявам живота си, както и на тези, които са имали дори малък допир до мен. Ще ми позволите ли да ви помогна и на вас? Дори и само със съвет? 🙂

Ще се радвам и Вие да преодолеете несигурността и да се свържете с мен. С радост бих изслушал с какво желаете да се преборите и как аз мога да Ви бъда полезен! Усмихнете се и бъдете щастливи! 🙂

Владимир Петров – независим член на Herbalife Nutrition