30 минутни упражнения за плосък корем

Само със желание не може да се направи стегнат и плосък корем. Наложено е мнението че се изискват много усилия и тренировки за това. Но може и с по – малко усилия да се постигне стегнат и  плосък корем. Също така не са ви нужни специални уреди във фитнес зала.

Продължи с чететенето

БЕЗПЛАТНА тренировъчна програма в домашни условия

Всеки човек знае, че най-важното за здравословното състояние на организма е смесица от правилно хранене и движение. Именно поради тази причина предлагам на всички да получат напълно БЕЗПЛАТНО една стартираща и леко натоварваща тренировка, която може да се изпълнява в домашни условия.

Продължи с чететенето
klekove

19 ефективни начини за отслабване в бедрата

Всяка жена иска да изглежда добре, а образа в огледалото е важен за това как се чувства тя. Повече от 30% от жените страдат от напълняване в областта на бедрата, което води до ниско самочувствие и невъзможност да се отпуснат и да носят любимите си дрехи.

Продължи с чететенето
prostranstvo

7 начина да тренирате удома, дори и да е последното нещо, което искате да правите

Ако стигнете до фитнеса това е половината от битката. Но не би ли било доста по-лесно просто да елиминирате тази половина и да тренирате в уюта на собствения си дом?

Продължи с чететенето
klekove

5 Лесни упражнения, които ще трансформират тялото ви само за 4 седмици

Все повече хора в днешно време се замислят за здравето и тялото си. И докато някои избират да тръгнат по пътя на скъпите фитнес членства, специалната екипировка и вълшебните хранително добавки, то има и такива, които предпочитат нещата да се случват по-простичко – ядат по-малко, но здравословно и избират да тренират тялото си удома. И […]

Продължи с чететенето

10-те най-добри упражнения за вкъщи без оборудване

Понякога може да е много трудно да се излезе навън за трениорка, особено през зимните месеци. Но какво можеш да сториш в такива дни, когато все пак искаш да тренираш, но нямаш фитнес зала удома? Ето 10 идеи за начини, по които да тренираш от вкъщи, безплатно:

Продължи с чететенето