Диети за отслабване с пилешко месо

Блог Диети

Диетите за отслабване с пилешко месо са бързи диети за отслабване и не трябва да се прилагат, ако страдате от хронични заболявания или сте под 18 години.

Диетата за отслабване трябва да съдържа продукти, които се преработват лесно от тялото, каквото е и пилешкото месо. То съдържа около 20% протеини, витамини и желязо.

Бърза диета за отслабване с пилешко и ананас

Един от вариантите на диетата включва пилешко месо, зеленчуци, плодове, сокове и зърнени храни. Можете да отслабнете с 4-5 килограма за една седмица.

Пилешкото месо е чудесен продукт за отслабване, тъй като съдържа по-малко калории от останалите местни продукти. Смила се лесно и съдържа витамини и минерали.

Основното при тази диета различните начини на приготвяне на пилешкото месо. Калориите не трябва да надвишават 1200 на ден, като половината са от пилешкото месо.

Диета за отслабване с пилешко месо: 3 дни

Можете да приложите моно-диета за 3 дни. В този вариант на диетата пилешкото е единствената храна, която се консумира. Разделя се на 6 порции по 100-130 грама. Можете да пиете всички течности, които не съдържат захар, а месото се консумира без сол и подправки. За този период можете да смъкнете два килограма.

Пилешка диета с ананас

Диетата продължава 9 дни.

За този период можете да отслабнете с 6 килограма. Първите три дни се яде само пиле без кожа. Може да е печено, варено или на пара. Солта заменете с подправки. През следващите три дни се яде само ананас. През последните три дни се яде пиле и ананас, а каквито количества искате и в каквито варианти ви харесва. 10 минути преди яден пийте чаша вода. През периода на диетата се пие само вода и зелен чай.