Бързо отслабване с мед и лимон

Блог Диети Хранене

Бързото отслабване е лесно, ако използваме полезните мед и лимон.

Бързо отслабване с мед и лимон само за два дни – наистина е възможно.

Диетата е лесна и приятна и освен за отслабване може да се използва и за детоксикация на организма. Приемът на калории е 900 на ден, следователно диетата спада към нискокалоричните диети и не трябва да се прилага, ако страдате от здравословни проблеми като проблеми с бъбреците или гастрит. Препоръчително е да се консултирате със специалист преди да я започнете.

Особено полезна е диетата срещу целулит. Така дамите ще постигнат едновременно редуциране на теглото и ще се отърват от досадния целулит.

Лимонът потиска глада, а медът ви помага да не изпитвате слабост, поради малкия прием на калории. Освен това лимонът пречиства организма от шлаки и токсини и води до бързо отслабване.

Менюто се състои от медно-лимонена смес, която се приема на закуска, обяд и вечеря. Приготвя се единствено с мед, лимон и вода.

В три литра вряла вода, охладена до стайна температура се налива сокът от 14 лимона. Добавя се 50 грама мед и се бърка добре. Сместа се разделя на три равни части и се пие за закуска, обяд и вечеря.

Позволява се консумацията и на няколко чаши зелен чай без захар. Това е всичко, което може те да консумирате през тези два дни.

Ефектът върху организма е чудесен – пречиства се и води до освежаване и отслабване.

Не спазвайте диетата повече от два дни и само веднъж в месеца. За да се чувствате добре по време на диетата е желателно да не се натоварвате психически и умствено, поради ефекта на бързо отслабване.