8 минутна тренировка за плосък корем у дома

Блог Тренировка

Независимо колко е натоварено ежедневието ни, няма човек който да не може да отдели 8 минути от времето си за бърза тренировка удома. И тренирайки по 4-5 пъти седмично по 8 минути може да получите плосък и тонизиран корем.

Как да превърнете тази тренировка в рутина:

Ако още не сте загрели мускулите си, направете го за 5-10 минути. Загряваката се състои в кардио, ходене, тичане или каране на колело. Всяко от упражненията от видеото по-горе трябва да се прави в продължение на 45 секунди преди да преминете следващото.

Съвети как да се сдобиете със стегнат корем:

  • Тази коремна тренировка е чудесно допълнение към края на кардио тренировка или като допълнение към тренировка, при която основния фокус е горната или долната част на тялото.
  • Ако се опитвате да постигнете плосък корем, трябва да включите и стриктна диета и план за упражнения, които ще запазят телесните мазнини в ниски нива.
  • За да имате плосък корем не е важно само как тренирате, но и какви храни приемате. Важно е да консумирате много пресни плодове и зеленчуци, пълнозърнести храни и такива богати на протеини.
  • Консумирайте умерено алкохол и се опитайте да избягвате храни богати на изкуствени консерванти и оцветители. Това са всички пакетирани храни!

Вашият коментар