kak da otslabna za edin mesec

Как да отслабнете за 1 месец без упражнения

Блог Полезно

Стъпка 1: Първата стъпка е да запонете диета, чрез която да следите да не поемате повече от 1000 калории на ден. Това може да бъде трудно, но само така ще можете да спрете да консумирате повече калории отколкото изразходвате. И по този начин ще успеете да отслабнете.

Стъпка 2: Вместо да изяждате 3 големи порции на ден, започнете да хапвате 4 или 5 пъти по-малки порции. Това ще помогне на метаболизма ви да работи през целия ден. А също така и чисто визуално ще свикнете с размера на порциите.

Стъпка 3: Насочете се към плодове, когато търсите нискокалоричен „snack”. Не само плодовете, като например ябълките, могат да доставят на тялото ви така нужните фибри, но също така могат да ви нахранят без да ви струват много излишни калории.

Стъпка 4: Тази четвърта стъпка е най-трудно разпознаваемата от хората. Но реално погледнато точно тя помага най-много в процеса на отслабване. Пиите поне 10-12 чаши вода на ден. Намалете соковете, млякото, подсладения чай, алкохола.

Стъпка 5: Започнете да си водите дневник всеки ден какво ядете и пиете. По този начин много лесно ще може да следите колко калории приемате, но и дали пиете достатъчно вода.

Стъпка 6: Внимавайте да не се обезкуражите като се измервате прекалено често. Сведете до минимум измерването на килограмите си до веднъж седмично.

Стъпка 7: Вземайте мултивитамини ежедневно, докато сте на диета. Това ще ви помогне да сте сигурни, че тялото ви приема всичко нужно, дори и когато сте на режим с намален прием на калории.

kak da otslabna za edin mesec